Despre noi...

   Totul a început dintr-o pasiune care treptat s-a transformat într-o reală provocare în a ne perfecţiona în domeniul sonorizărilor. Astfel, cu trecerea timpului, întâlnind diverse situaţii, am asimilat o vastă experienţă în ceea ce priveşte sonorizarea unui eveniment din toate punctele de vedere: începând de la aşezarea echipamentelor într-o poziţie favorabilă atât pentru claritatea audiţiei cât şi pentru a oferi un show de lumini cât mai aproape de senzaţional, până la investirea în echipamente profesionale, care constituie un standard în industrie.


   Din punct de vedere financiar, nu practicăm strategia profitului maxim în timpul minim. Datorită acestei concepţii, considerăm că am reuşit să ne multumim clienţii cu servicii de calitate în schimbul unui preţ corect, astfel încât am simţit cu toţii că am avut ceva de câştigat în urma colaborărilor.


   Serviciile noastre se adresează în primul rând oamenilor exigenţi, care doresc ca fiecare detaliu să fie tratat cu atenţie, dar nu în ultimul rând şi celor care doresc un bun raport între volumul serviciilor solicitate şi preţ.